Se spala varza si se taie fideluta, se caleste in untura. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare. Cind sint fietre se scurg si NU se pun sub jet de apa reca. Se pun inapoi in cratita sau oala in care au fiert si se amesteca cu putin unt. Cantitatea de varza si de paste trebuie sa fi egala.
Se ia un vas care se poate introduce la cuptor, se aseaza un strat de varza calita, apoi un strat de paste, din nou un strat de varza si un altul de paste apoi ultimul strat de varza. Se pune putin unt deasupra si se da la cuptor la temperatura medie sau poate ceva mai mult, se tine acolo pinaprinde varza o culoare mai maronie
Daca doriti sa aveti mancarea asta de post, in locul unturii se pune ulei si in locul untului se pune margarina
Cand eram copii mamaia ne facea niste biscuiti, le ziceam braduleti, presara deasupra zahar tos. Stiu ca aveau in compozitie...
Desert biscuiti cu smantana fermentataAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.