Spirale cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • spirale - 400 g
  • ciuperci 300 g
  • cascaval ras 40 g
  • smantana 4 linguri
  • rosii 4 buc
  • vin alb 4 linguri
  • o ceapa
  • ulei de masline 2 linguri
  • piper
  • sare
  • usturoi

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul tocate se rumenesc usor in ulei, se adauga ciupercile, sarea , piperul si vinul si se lasa sa se evapore la foc mic. Se completeaza cu rosiile taiate felii si cu smantana, lasandu-se la foc 15 min. Se fierb spiralele in apa cu sare, se strecoara, se condimenteaza cu sosul preparat si se amesteca cu cascavalul ras , apoi se servesc.

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)