Se pun pastele la fiert in apa cu sare si o lingura de ulei
intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei la incins, se pune sosul de rosii si o lingura de parmigiano ras.
Se adauga ardei iute uscat si macinat (sau proaspat si se scoate cand e gata sosul) atat cat sa fie picante, si un catel sau doi de usturoi taiat bucat. Se amesteca sosul continuu pana se topeste branza
Se scurg pastele si se amesteca cu sosul
se servesc fierbinti
este o reteta foarte rapida, gustoasa, si ieftina.
Cand eram copii mamaia ne facea niste biscuiti, le ziceam braduleti, presara deasupra zahar tos. Stiu ca aveau in compozitie...
Desert biscuiti cu smantana fermentataAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.