Spaghete cu Dovlecei Menta si Telemea

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 150 gr spaghete
  • 1 dovlecel
  • menta
  • ulei si sare
  • 50-100 gr brinza feta sau telemea sarata

Mod de preparare

Fierbeti pastele / spaghetele al dente in apa cu sare in timp ce separat, intr-o tigaie inabusiti cu putin ulei un dovlecel spalat si ras pe razatoarea mare.

Adaugati cind dovlecelul este gata, frunze de menta proaspata si brinza rasa pe razatoarea mare sau doar sfarimata cu furculita sau cu mina.

Scurgeti pastele si le adaugati si pe ele in tigaia cu dovlecelul, menta si brinza.

Amestecati si serviti.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.