Spaghete cu cascaval si kaizer

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr spaghete
  • 200gr kaizer (costita)
  • 300gr cascaval
  • 3 oua
  • sare, piper
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Spagetele se fierb in apa cu sare, kaizerul se prajeste in ulei impreuna cu usturoiul maruntit.

Ouale se bat cu cascavalul razuit ,sare si piper dupa gust.

Spaghetele fierte se rastoarna intr-o strecuratore dupa care se pun (rapede) peste cascavalul cu oua si se amesteca bine pana se topeste cascavalul si se adauga kaizerul prajit.

Reteta este pt. 4 persoane (eu am facut doar pt 2)

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)