Spaghete cu cascaval si kaizer

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr spaghete
  • 200gr kaizer (costita)
  • 300gr cascaval
  • 3 oua
  • sare, piper
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Spagetele se fierb in apa cu sare, kaizerul se prajeste in ulei impreuna cu usturoiul maruntit.

Ouale se bat cu cascavalul razuit ,sare si piper dupa gust.

Spaghetele fierte se rastoarna intr-o strecuratore dupa care se pun (rapede) peste cascavalul cu oua si se amesteca bine pana se topeste cascavalul si se adauga kaizerul prajit.

Reteta este pt. 4 persoane (eu am facut doar pt 2)

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...