Salata de paste cu peste

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 400 gr macaroane spirale
  • 2 conserve peste - sardele/ton/somon
  • maioneza
  • 50 gr masline
  • sare, piper, suc de lamaie
  • Pentru decor:
  • 4 foi salata verde
  • 1 rosie

Mod de preparare

1. Se fierb macaroanele.
2. In paralel, se prepara maioneza.
3. Se amesteca pastele cu maioneza, pestele maruntit si maslinele, si se condimenteaza cu sare, piper si suc de lamaie.
4. Servire: se aseaza pe fiecare farfurie o foaie de salata verde intr-o margine si pe deasupra se pun pastele. In partea cu salata se aseaza decorativ 2 felii de rosie in V.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...