Amestecam totul, saram, adaugam piperul si uleiul (si sucul de lamiie), presaram cu brinza rasa si servim salata rece
* nu folositi tortellini umpluti cu ragu/ carne, gustul lor nu este indicat.
Puteti folosi in loc de tortellini ravioli sau alte paste umplute cu ricotta si spanac, ciuperci, sunca (prosciutto) alte legume mai ales cind pregatiti voi pastele proaspate in casa
Tortellini se fierb in apa sarata si se scurg, iar pentru ca este o salata, deci se serveste rece este indicat sa ii treceti print-un jet de apa rece rapid, astfel se vor opri din procesul de fierbere/ coacere si vor ramine fierti exact cit ati dorit voi (de preferat usor al dente) in plus nu vor incalzi celelalte ingrediente.
Pentru a mai diversifica putin meniul, am preparat aceste painici turcesti, bazlama, pe care le-am servit cu paparaie,...
Bazlama - Painici turcesti cu iaurt grecescO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata