Penne Arabiatta

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru o portie:
  • 100gr penne
  • o rosie proaspata
  • 2 catei de usturoi
  • ardei iute(cateva feliute)
  • peperocini uscat - 1gr
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se pun pennele la fiert in apa clocotita cu putina sare. in timp ce fierb pennel se pune uleiul de masline la incins dupa care se adauga usturoiul taiat feliute, peperocini, rosia proaspata si se calesc putin. Pennele dupa ce au fiert se pun in tigaia cu compozitia formata si se mai lasa aprox 30 de secunde la calit. Se servesc pe o farfurie calda cu putin patrunjel tocat deasupra. Pofta buna!
Se servesc pe o farfurie calda cu putin patrunjel tocat deasupra. Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.