Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj, se strecoară și se păstrează puțină apă în care au fiert.
Ceapa și ardeii se calesc 10 minute în ulei de măsline, se adaugă vinetele tocate , condimentul și puțină apă, se fierb cu capac, 5 minute. Se amestecă în compoziția indicată sosul pentru paste, se asezoneaza după gust cu sare, piper. Se mai lasă la fiert 10 minute.
Pastele fierte se amestecă cu sosul de vinete, puțină apă în care au fiert pastele, se asezoneaza din nou . Se așază compoziția într-o tavă potrivită.
Peste paste, se adaugă cascavalul și mozzarella rase, sare, piper, cubulete de unt.
Compoziția se coace 30 minutem la cuptorul preincalzit, la 185 grade Celsius C.
Preparatul e unul foarte bun, rețetă proprie, iar dacă se omite cascavalul, poate deveni cu succes unul vegetarian, sănătos sau/si de post.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.