Paste Penne

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste penne 300gr
  • ciuperci 300gr
  • piept de pui 300gr
  • ardei gras rosu si galben
  • o rosie
  • smantana 4 lg
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Pieptul taiat cubulete se pune la sotat in putin ulei se adauga cupercile taiate lame, rondelele de ardei se sareaza si se soteaza incontinuare(daca este nevoie mai adaugati un pic de apa).

Se adauga smantana se condimenteaza apoi se adauga pastele fierte si scurse de apa.

Se mai tine pe foc cateva minute amestecandu-se usor iar aproape de final se adauga rosiile (partea tare) taiate cubulete.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu mere, pere si bezea

Chiar daca sunt in vacanta, vremea rea isi spune cuvantul si nu ma pot impotrivii ei...asa ca daca fructe sunt din abundenta...

Prajitura cu mere, pere si bezea
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj