Paste la Cuptor cu Sunculita si Smantana.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g paste la alegere
  • 150 g sunculita
  • 100 g smantana
  • 100 g unt
  • 1 buc rosie
  • 200 ml lapte
  • busuioc dupa gust
  • mozzarella sau parmezan razuit
  • 3 oua

Mod de preparare

Se fierb pastele dupa indicatiile de pe punga.

Se taie sunculita si rosia patrate si busuiocul tocat marunt dupa care se amesteca si se lasa asa 10 minute.

Separat se face sosul din smantana, oua, cascavalul de mai sus razuit si lapte, condimente (sare, piper) dupa gust, dupa care se adauga sunca, rosiile si busuiocul. Se amesteca impreuna cu pastele si se aseaza in bol rezistent la temp 200 grade celsius.

La sfarsit mai razuiti un pic de parmezan sau mozzarella deasupra si introduceti la cuptor 30 de minute.

Pofta buna.
Se serveste cald.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.