Paste la Cuptor cu Sunculita si Smantana.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g paste la alegere
  • 150 g sunculita
  • 100 g smantana
  • 100 g unt
  • 1 buc rosie
  • 200 ml lapte
  • busuioc dupa gust
  • mozzarella sau parmezan razuit
  • 3 oua

Mod de preparare

Se fierb pastele dupa indicatiile de pe punga.

Se taie sunculita si rosia patrate si busuiocul tocat marunt dupa care se amesteca si se lasa asa 10 minute.

Separat se face sosul din smantana, oua, cascavalul de mai sus razuit si lapte, condimente (sare, piper) dupa gust, dupa care se adauga sunca, rosiile si busuiocul. Se amesteca impreuna cu pastele si se aseaza in bol rezistent la temp 200 grade celsius.

La sfarsit mai razuiti un pic de parmezan sau mozzarella deasupra si introduceti la cuptor 30 de minute.

Pofta buna.
Se serveste cald.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de nuci umplute cu crema din oreo, dulceata de visine si nuca de cocos

Dacă am jucărie nouă am mai pregătit o nouă rundă de nuci, de data asta pe modelul clasic numai bune de pus în...

Reteta de nuci umplute cu crema din oreo, dulceata de visine si nuca de cocos
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.