Paste la Cuptor cu Sos Maggi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga de paste
  • 300 g mezel
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • margarina
  • 1 smantana mica (250 g) - optional
  • 300 g apa/lapte
  • branza
  • 2-3 oua
  • 1 plic sos Maggi (Milanese/Bolognese)

Mod de preparare

Se fierb pastele (folosesc tuburile ca se aseaza mai bine in vas). Se caleste ceapa si cand este aproape gata se adauga cateii de usturoi si apoi mezelul taiat subtire.

In vasul in care pregatiti mancarea, se pune putina margarina ca sa nu se prinda pastele. Se aseaza un rand de paste, peste care se adauga amestecul ceapa/mezel. Se rade branza si apoi sa completeaza cu restul de paste.

Se prepara sosul din plicul Maggi (eu prefer sa il fac cu lapte in loc de apa). In acest sos se poate introduce si jumatate de cutie de smantana. Se toarna sosul astfel obtinut peste pasta si apoi se mai rade branza, se bat ouale si se toarna peste compozitie.

Se da la cuptor aprox. 30 min.

Eu zic ca merita.

Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.