Am pus la fiert pastele cu sare, am taiat Juliene fin bacon, ceapa si dovlecelul si le-am sotat impreuna. Am adaugat putin cascaval ras si smintina. Am fiert pentru aproximativ 5-7 minute si am adaugat pastele gata fierte si scurse. Am mai lasat 2-3 minute. Am asezat in farfurie si am adaugat putin cascaval.
Pentru un efect mai mare puteti servi punind prima data pe mijlocul farfuriei un strat de piure din morcov si ardei gras (fiert), dupa care asezati pastele
Basbousa este o prajitura insiropata specifica Orientului Mijlociu si tarilor din Africa de Nord. Aceasta prajitura se face...
Basbousa (reteta video)Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj