Paste Delicioase

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 200 g pancetta sau sunculita afumata
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • 300 g ciuperci
  • piper
  • busuioc
  • parmezan

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert. Intre timp se caleste pancetta, pe urma se adauga ciupercile, se calesc la foc mic. Dupa ce s-au calit, se adauga smantana si ouale, putin piper, busuioc si se lasa sa fiarba toate la un loc timp de 5 minute.

Se verifica pastele daca sunt fierte. Dupa ce sunt fierte, se scurg pastele si se amesteca cu sosul rezultat. La sfarsit se adauga parmezan.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Gem de caise

Nu mai aveam intenția să fac gem de caise, dar când am văzut cât de frumoase sunt aceste fructe în...

Gem de caise
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj