Paste Delicioase

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 200 g pancetta sau sunculita afumata
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • 300 g ciuperci
  • piper
  • busuioc
  • parmezan

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert. Intre timp se caleste pancetta, pe urma se adauga ciupercile, se calesc la foc mic. Dupa ce s-au calit, se adauga smantana si ouale, putin piper, busuioc si se lasa sa fiarba toate la un loc timp de 5 minute.

Se verifica pastele daca sunt fierte. Dupa ce sunt fierte, se scurg pastele si se amesteca cu sosul rezultat. La sfarsit se adauga parmezan.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.