Paste Delicioase

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 200 g pancetta sau sunculita afumata
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • 300 g ciuperci
  • piper
  • busuioc
  • parmezan

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert. Intre timp se caleste pancetta, pe urma se adauga ciupercile, se calesc la foc mic. Dupa ce s-au calit, se adauga smantana si ouale, putin piper, busuioc si se lasa sa fiarba toate la un loc timp de 5 minute.

Se verifica pastele daca sunt fierte. Dupa ce sunt fierte, se scurg pastele si se amesteca cu sosul rezultat. La sfarsit se adauga parmezan.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de tort cu mere si blat pufos

"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...

Reteta de tort cu mere si blat pufos
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti