Paste cu Peste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g paste (spaghete, ravioli, farfale)
  • 2 cutii de ton maruntit in ulei
  • cimbru
  • 1 capatina de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pun intr-un vas pastele la fiert.

Separat se pun la calit cimbrul cu usturoiul curatat si si trecut prin aparatul de pisat. Se calesc cca 5 min apoi se adauga tonul din conserva scurs. Daca va place puteti folosi si putin ulei de la ton.

Dupa ce s-au fiert pastele se scot intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece, dupa care se pun intr-o cratita impreuna cu cimbrul, usturoiul si tonul calite si se mai tin pe foc cca 5 min.

Pofta buna!
Pot fi servite imediat fierbinti impreuna cu o salata din castraveti proaspeti cu marar si otet.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Fursecuri fragede

Reteta luata de la Deyu! super bune :X eu am folosit cocos in loc de nuci :D

Fursecuri fragede
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj