Se pun intr-un vas pastele la fiert.
Separat se pun la calit cimbrul cu usturoiul curatat si si trecut prin aparatul de pisat. Se calesc cca 5 min apoi se adauga tonul din conserva scurs. Daca va place puteti folosi si putin ulei de la ton.
Dupa ce s-au fiert pastele se scot intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece, dupa care se pun intr-o cratita impreuna cu cimbrul, usturoiul si tonul calite si se mai tin pe foc cca 5 min.
Pofta buna!
Pot fi servite imediat fierbinti impreuna cu o salata din castraveti proaspeti cu marar si otet.
Eu nu mă împac foarte bine cu carnea de miel,dar dacă aceasta este condimentată foarte bine,poate fi foarte...
Spata de miel hot & spicy pregatita cu aparatul de marinat FoodSaverO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata