Paste cu Dovlecei si Kaizer

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste scurte
  • 1 ceapa potrivita
  • 150 g kaizer
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 dovlecei
  • 2 linguri parmezan
  • jumatate pahar vin alb bun

Mod de preparare

Se pune intr-o tigaie uleiul la incins dupa care se adauga ceapa taiata marunt, se lasa sa se caleasca un pic dupa care se adauga kaizerul taiat cubulete. Dupa ce sa prajit se adauga dovleceii taiatii felii subtiri se lasa sa se inmoaie un pic si se adauga vin alb cam o jumatate de pahar, se lasa sa se evapore alcoolul din vin si se acopera cu un capac, se mai fierbe 10 minute la foc mediu.

Separat se pun pastele la fiert cand sunt gata se adauga peste sucul facut se amesteca bine. Se servesc calde cu parmezan pe deasupra.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...