Dovleceiii curatati de coaja sau nu, daca sunt fragezi, taiati fasii pe lung cu cutitul economic, se pun intr-o tigaie cu 2 linguri ulei; se calesc jumatate din fasiile de dovlecei acoperite cu capac pentru 2-3 min, amestecand usor, apoi se scot pe o farfurie.
Se adauga in tigaie restul de ulei si se calesc fasiile de dovlecei ramase folosind aceeasi metoda, la final se adauga si fasiile scoase, apoi usturoiul pisat, ardeiul taiat marunt, 3-4 linguri apa, se amesteca totul usor, se potriveste de gust, apoi se adauga pastele fierte si scurse.
La servire, pe farfurie, se presara seminte de susan deasupra.
Pofta buna!
Vazusem aceasta reteta pe Instagram la Benedetta si mi-a placut tare mult ideea asa ca am pus-o in practica. Este de efect si...
Desert rulada girafa cu mascarpone si zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti