Se fierb pastele cu un varf de cutit sare. Separat se prepara sosul. Intr-o cratita se pune la incins putin ulei peste care se adauga ceapa tocata marunt si ciupercile spalate si taiate, daca sunt intregi. Se calesc cca 10 minute amestecand din cand in cand, adaugandu-se delikatul, sarea si piperul dupa gust.
Cand sosul este gata se da la racit apoi se adauga smantana.
Se aseaza pastele pe un platou peste care se adauga sosul, apoi se presara patrunjelul tocat marunt.
Pofta buna!
Se servesc rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.