Paste cu ciuperci si smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga de paste,
  • 1 cutie ciuperci,
  • 2 cepe,
  • 150 grame smantana,
  • 2 lingurite delikat,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se fierb pastele cu un varf de cutit sare. Separat se prepara sosul. Intr-o cratita se pune la incins putin ulei peste care se adauga ceapa tocata marunt si ciupercile spalate si taiate, daca sunt intregi. Se calesc cca 10 minute amestecand din cand in cand, adaugandu-se delikatul, sarea si piperul dupa gust.

Cand sosul este gata se da la racit apoi se adauga smantana.

Se aseaza pastele pe un platou peste care se adauga sosul, apoi se presara patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna!

Se servesc rece.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...