Se fierb pastele cu putina sare. Separat, cat timp fierb pastele, se prepara sosul. Intr-o cratita, se pune la incins putin ulei peste care se adauga pasta de toamate (sau sucul de rosii) si putina apa, se lasa sa dea in clocot. Pana da in clocot sosul, se pregatesc ciupercile care se spala si se taie, daca sunt intregi, dupa preferinta. Dupa ce sosul a dat in clocot, se adauga ciupercile, delikatul, piperul.
Cand este aproape gata se adauga usturoiul taiat feliute si se ia sosul de pe foc. Se unge cu margarina o cratita si se adauga pastele, care in prealabil au fost spalate, si sosul. Se dau la cuptor pentru 15-20 min.
Am vrut sa ma joc putin cu sandvismakerul. A iesit ceva abur, dar n-am patit nimic pana la urma :D
Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismakerEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj