Prepararea sosului:
Intr-o tigaita calim foarte putin ceapa cu uleiul ,adaugam carnea taiata cubulete mici , mai lasam 2-3 minute.
Adaugam vinul,un pahar de apa,condimentele,lasam sa fiarba bine la foc mic pana cat carnea a fiert si scazut.
Separat intr-o tigaie fara nimic am pus ciupercile si le-am copt bine,peste care am adaugat sosul de carne,am adaugat la urma si 2 linguri de sfecla rosie,am mai lasat la fiert cam 3 -4 minute.Punem sare.
Fierbem pastele(al dente) nu foarte moi ;cand sunt gata le asezam in farfurie ;peste punem sosul , un pic de patrunjel si bineinteles branza rasa pentru paste.
Pofta buna!noua ne-au placut tare mult
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj