Paste cu Branza si Carnati la Cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g paste de orice fel
  • 3-4 buc carnati sau crenvursti
  • 3oua
  • branza telemea 200-300g
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se fierb pastele si se scurg. Apoi se adauga ouale intregi batute, telemeaua rasa si carnatii fierti dinainte sau crenvursti (nefierti). Se sareaza putin (depinde cat de sarata este branza), se pipereaza si se pune patrunjel verde din belsug.

Toata compozitia se toarna intr-un vas uns cu unt sau margarina si se rade cascaval deasupra sau este foarte bun cu mozarela. Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra la 180 grade.
Se serveste cu o salata verde sau merge si cu castraveti murati
Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.