Paste Carbonara

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr paste spiralate
  • 200 gr cascaval
  • 1 conserva de carne de vita
  • delikat
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare, cat timp recomanda producatorul. Se dau printr-un jet de apa rece si se scurg. Intre timp se rade cascavalul si se framanta carnea din conserva. Intr-o cratita de pune uleiul cu delikatul. Se adauga pastele, carnea din conserva si cascavalul si se lasa la foc potrivit amestecand in continuu pana se topeste cascavalul.

Pofta buna!
Se servesc cat sunt calde!

Prajitura cu capsuni si bezea

Ceafa de porc frageda la tigaie cu rosii cherry si rozmarin

Ceafa de porc frageda, rumenita la tigaie, alaturi de rosii cherry suculente si aroma delicata de rozmarin – o explozie de...

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cozonac coronita cu crema de nuca si fructe uscate

"Bunatati pentru Craciun" Anul acesta mi-am dorit un cozonac putin altfel decat cel clasic pentru sarbatori! De...

Desert cozonac coronita cu crema de nuca si fructe uscate
Culinar.RO

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata