Paste Barilla Fusilli cu Sos Picant

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Barilla Fusilli
  • ceapa rosie
  • ciuperci 250g
  • carne tocata 250g
  • sare
  • piper
  • chilli (nu boia iute)
  • pasta de tomate 300g

Mod de preparare

Se fierb pastele la foc mediu. Se taie ceapa marunt si se pune la calit 2-3 min in foarte putin ulei pana se rumeneste, dupa care se adauga 2-3 linguri de pasta de tomate si se amesteca. Se adauga carnea tocata si ciupercile taiate (nu intregi). Se amesteca pana se face carnea tocata dupa care se pune toata cutia de pasta de tomate.

Se adauga sarea piperul si chilli dupa gust
Se rade niste cascaval deasupra.

Socată reţeta bunicii

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitive fursecuri cu cartofi si cascaval

Pentru reteta m-am inspirat dintr-o carte. Au fost minunate! Reteta era cu fulgi de ovaz, sunca cruda, cartofi copti si...

Aperitive fursecuri cu cartofi si cascaval
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri