Paste Albe

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g paste
  • 50 g unt
  • cam 6 linguri ulei de masline
  • parmezan (dupa gust)

Mod de preparare

Se fierb pastele, se scurg, se adauga untul si se topeste, se adauga uleiul de masline si parmezanul dupa gust.
Se servesc f calde. Aceasta este o reteta traditionala italieneasca, rapida si la indemana oricui. Ies cel mai bine cand folosim paste Barilla de orice fel si le fierbem exact cat scrie pe cutie.

Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta cu ceapa verde

Multumesc Dya ptr inspiratie...Am plecat de la reteta ei , schimband cate ceva ...A iesit o bunatate !!!

Placinta cu ceapa verde
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.