Macaroane cu Gris

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 pachet macaroane (paste)
  • 2 paharele de 50 ml cu gris
  • 2 paharele de 50 ml de apa (paharelele sa fie cele cu care am masurat grisul)
  • zahar
  • sare
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Punem la fiert apa cu sare si cand clocteste punem macaroanele la fiert ptr. 8 minute.

In timpul cat fierb pastele pregatim grisul. Punem 50 ml ulei la incins, turnam peste 2 paharele de gris si il, prajim pana capata o culoare mai aurie. In acest moment punem peste 2 paharele de 50 ml de apa si amestecam totul bine. Adaugam si un praf bun de sare. La inceput dupa ce adaugam apa totul se va strange la un loc, dar continuati sa caliti mai departe pana cand grisul se rasfira.

In acest moment adaugati la grisul astfel obtinut pastele fierte. Se amesteca totul bine, se pun in farfurii si se presara cu zahar.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu fructe de padure

Daca nu v-am convins inca ce mult ne place combinatia de branza dulce cu fructe ia uitati-va aici.

Tarta cu fructe de padure
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti