Punem la fiert apa cu sare si cand clocteste punem macaroanele la fiert ptr. 8 minute.
In timpul cat fierb pastele pregatim grisul. Punem 50 ml ulei la incins, turnam peste 2 paharele de gris si il, prajim pana capata o culoare mai aurie. In acest moment punem peste 2 paharele de 50 ml de apa si amestecam totul bine. Adaugam si un praf bun de sare. La inceput dupa ce adaugam apa totul se va strange la un loc, dar continuati sa caliti mai departe pana cand grisul se rasfira.
In acest moment adaugati la grisul astfel obtinut pastele fierte. Se amesteca totul bine, se pun in farfurii si se presara cu zahar.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.