Granadir

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 500g paste patratoase (fliaki)
  • 2 cepe
  • boia dulce
  • condimente dupa gust

Mod de preparare

Fierbeti cartofii in coaja, apoi curatatii si taiatii in patratele mici. Fierbeti apoi pasta. Tocati ceapa si prajiti in putin ulei. Cand ceapa este aurie adaugati boia dulce (2-3 linguri) si alte condimente ca sara si piper. La sfarsit puneti putina apa si lasati sa fiarba un pic. Adaugati cartofii si amestecati bine. Apoi amestecati cu pastele si este gata de mancat.

Serviti cu castraveti acri sau cu lapte acru. De obicei se poate face vineri cand nu e voie carne.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...