Pentru gnocchi, cartofii pasati se amesteca cu faina, oul si spanacul pe care l-am oparit in apa fierbinte si l-am taiat marunt. Se sareaza coca, piper cine prefera. Daca este prea moale se mai adauga faina. Se formeaza din coca, rulouri care se taie la 2-3 cm, si cu o furculita se preseaza un pic pe fiecare bucatica, imprimindu-se un model. Se introduc in apa fierbinte in care am pus sare, in citeva secunde se ridica la suprafata, se scot si se lasa la scurs.
Sosul de rosii:
Intr-o tigaie se incalzeste uleiul, se pune usturoiul tocat si se adauga rosiile, se lasa la foc mic 30 de minute, se sareaza, se adauga un pic de piper si frunze de busuioc rupte cu mina. Peste sos se adauga gnocchi si bucatele de mozzarella.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.