Se pun apa cu sarea intr-o cratita la foc si cand apa clocoteste se adauga pastele. Se continua fierberea conform timpului indicat pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac.
Se taie carnatii in feliute si se prajesc intr-o tigaie cu doua linguri de ulei. Se adauga pasta de tomate, usturoiul curatat de foi, spalat si feliat, boiaua de ardei dulce, ierburile aromatice si apa si se amesteca, lasandu-se in continuare la foc pana cand se leaga sosul.
Se clatesc pastele cu apa rece si se scurg intr-o sita., apoi se pot servi cu sosul cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.