Farfalle cu branza dulce si portocale

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 cutie Farfalle ;
  • 300 g branza dulce de vaci;
  • 4 linguri de zahar;
  • 1 ou;
  • 1 cubulet de unt;
  • 2 portocale;
  • anason;

Mod de preparare

Farfallele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Branza de vaci se mixeaza cu zaharul si se adauga cubulete si zeama de la portocale.
Dupa ce pastele au fiert, se scurg bine si se amesteca cu compozitia de branza si portocale. Se unge cu unt un vas yena si se pun pastele amestecate cu branza si portocale si aromate cu anason, iar deasupra se toarna un ou batut.
Vasul se introduce la cuptor pentru 45 minute la 200 grade C.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.