Cos cu Cuscus

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cuscus - 100 g
  • spaghete - 100 g
  • ceapa - 1 buc
  • morcov - 1 buc
  • ardei capia - 1 buc
  • dovlecel - 1/2 buc
  • ulei - 50 ml
  • sare, piper
  • patrunjel
  • pasta de ardei iute

Mod de preparare

Se fierb separat cuscus, spaghete si legumele taiate de marimea cuscus-ului. Se scurg. Se amesteca cuscus cu legumele fierte si se asezoneaza dupa gust. Se aseaza in farfurie spaghetele folosind un cerc (sau nu) uns in prealabil cu ulei.

In centrul cercului se pune mixul de cuscus cu legume fierte. Se prepara un sos cu pasta de ardei iute si se pune la baza. Se adauga patrunjel tocat fin si se stropeste cu putin ulei.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel

O reteta luata din revista Lidl, tare bun a iesit.

Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj