Cos cu Cuscus

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cuscus - 100 g
  • spaghete - 100 g
  • ceapa - 1 buc
  • morcov - 1 buc
  • ardei capia - 1 buc
  • dovlecel - 1/2 buc
  • ulei - 50 ml
  • sare, piper
  • patrunjel
  • pasta de ardei iute

Mod de preparare

Se fierb separat cuscus, spaghete si legumele taiate de marimea cuscus-ului. Se scurg. Se amesteca cuscus cu legumele fierte si se asezoneaza dupa gust. Se aseaza in farfurie spaghetele folosind un cerc (sau nu) uns in prealabil cu ulei.

In centrul cercului se pune mixul de cuscus cu legume fierte. Se prepara un sos cu pasta de ardei iute si se pune la baza. Se adauga patrunjel tocat fin si se stropeste cu putin ulei.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...