Budinca de macaroane

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr macaroane
  • 200 gr cascaval sau branza
  • 200 gr smantana
  • 3-5 oua
  • 200 gr unt
  • 200 gr sunca
  • sare

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare. Se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Separat se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile, smantina, macaroanele, cascavalul si sunca taiate bucatele si se amesteca toate la un loc. La urma, se adauga albusurile batute spuma si se amesteca bine. Se toarna compozitia intr-o tava bine unsa cu unt si presarata cu pesmet si se fierbe in baie de apa, la cuptor, timp de jumatate de ora.

Se poate servi cu cascaval ras pe deasupra si cu smantina. Se poate, de asemenea, servi ca desert cu zahar sau cu smantana amestecata cu zahar.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...