Budinca de macaroane

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr macaroane
  • 200 gr cascaval sau branza
  • 200 gr smantana
  • 3-5 oua
  • 200 gr unt
  • 200 gr sunca
  • sare

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare. Se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Separat se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile, smantina, macaroanele, cascavalul si sunca taiate bucatele si se amesteca toate la un loc. La urma, se adauga albusurile batute spuma si se amesteca bine. Se toarna compozitia intr-o tava bine unsa cu unt si presarata cu pesmet si se fierbe in baie de apa, la cuptor, timp de jumatate de ora.

Se poate servi cu cascaval ras pe deasupra si cu smantina. Se poate, de asemenea, servi ca desert cu zahar sau cu smantana amestecata cu zahar.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu ananas si jeleu de zmeura

Weekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...

Tarta cu ananas si jeleu de zmeura
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti