Se curata cartofii de coaja si se taie cubulete,apoi se pun intr-o oala la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert de jumatate se adauga pastele peste cartofi si se mai lasa inca 6-7 minute.
Intre timp se face un sos astfel:
Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt, si se pune la calit in doua linguri ulei la foc foarte mic pana ce se topeste (se adauga din cand in cand cate o lingura de apa peste ea) apoi se pun rosiile decojite si taiate cubulete si se mai lasa un pic la fiert 4-5 minute.
Se scurg pastele cu cartofii de apa, si se pune intr-o tava, peste ei se pune sosul, piperul, verdeata si carnaciorul taiat felii.
Se rade deasupra putin cascaval si se baga tava la cuptor cam 20 de minute.
Se serveste calda cu o salata verde langa ea
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.