Brocoli cu Orehete Proaspete

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g de orechete proaspete
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 200g brocoli (sunt buni si cei congelati)
  • 100g de vongole fara carapace
  • sare
  • piper
  • o nuca de unt

Mod de preparare

Se prajesc putin brocoli cu usturoiul si vongolele si se sting cu jumatate de pahar de vin alb. Se adauga o nuca de unt, pastele (orechetele proaspete) deja fierte in apa cu putina sare si se amesteca bine, 2-3 minute, apoi se rastoarna in farfurie si se servesc calde cu parmigiano in abundenta. Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.