Strudel cu Ton

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - doua conserve de ton (185 g)
  • - jumatate de legatura de ceapa verde
  • - un ardei rosu
  • - 3 linguri masline fara sambure umplute cu ardei rosu
  • - sare
  • - piper
  • - un blat de foitaj
  • - 2 linguri de pesmet
  • - 4 oua fierte tare
  • - un galbenus de ou
  • - o lingura de lapte

Mod de preparare

Conservele de ton le strecori, le zdrobesti cu furculita. Ceapa verde o tai rondele dupa ce o speli. Ardeiul, spalat si curatat, il taiem cubulete marunt. Maslinele le taiem finut rondele. Toate astea se amesteca si se condimenteaza din abundenta cu sare si piper.

Cuptorul trebuie preincalzit la 200 de grade. Luam foietajul apoi il derulezi. Pesmtul se imparte pe strudel pe urma din masa de peste, o parte se asaza in mijlocul foietajului. Alea patru oua intregi decojite, bine fierte le asezam peste peste.

Pe urma, restul de peste se pune peste cele patru oua. Strudelul il rulam inapoi. La capeti de tot se preseaza cu degetele. Laptele cu galbenusul de ou se amesteca bine, bine si se bate bine, bine, apoi, cu o pensula ungem strudelul rulat si se baga la cuptor 20 min. Maxim. Se serveste cu salata.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.