Pentru inceput, vom asezona rondelele de somon cu sare rosie de Hawaii si piper roz care vor da o aroma deosebita.
Vom pune rondelele intr-o tigaie grill in care ati pus 2 linguri de ulei de masline, intorcandu-le pe ambele parti, pana se rumenesc bine.
Intre timp, intr-o alta tigaie, punem cubuletul de unt si adaugam mixul de legume. Dupa ce acestea devin lucioase, adaugam vinul si lasam sa fiarba pana cand vinul scade de tot.
Rondelele de somon impreuna cu garnitura de legume se servesc alaturi de felii de lamaie.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.