Salau cu Maioneza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1-2 pesti (salau)
  • 2 oua
  • ulei
  • morcovi
  • radacini de patrunjel
  • ceapa
  • cartofi
  • sare si cateva boabe de piper

Mod de preparare

Se pun la fiert morcovi, radacini de patrunjel, ceapa, cartofi, sare si cateva boabe de piper. Dupa ce au fiert bine legumele, se pune si pestele, care se lasa inca 3-4 minute dupa ce apa da in clocot, dupa care se scoate. Se lasa sa se raceasca putin si se dezoseaza. Se aseaza pe o farfurie mai mare sau un platou, intai jumatate de peste (sau 2 jumatati, daca aveti 2 pesti), se acopera cu putina maioneza iar deasupra se pune si restul de peste.

Maioneza trebuie sa fie light. Daca o faceti acasa, adaugati suc de lamaie. Se orneaza cu morcovii si radacinile de patrunjel taiate marunt. Daca vreti sa faceti salata din peste cu maioneza, taiati pestele marunt, amestecati cu morcovii, cartofii si radacinile de patrunjel, de asemeni taiate, si cu maioneza.
Poze reteta: Salau cu Maioneza - Arhiva Reteta Saptamanii

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.