Rulouri de Peste cu Legume, la Cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 fileuri de peste
  • -1 morcov
  • -1/2 ardei gras, rosu
  • -4 buchetele de broccoli, optional
  • -cateva ramurele de patrunjel verde
  • -felii de lamaie
  • -sare
  • -piper
  • -ulei
  • -unt / ulei (in post)

Mod de preparare

Spalati fileurile de peste, uscati, stropiti cu putin ulei, condimentati cu sare, piper pe ambele parti si dati deoparte.

Taiati morcovul bastonase, ardeiul julien si desfaceti in buchetele broccoli. Puneti la fiert, separat, in apa usor sarata. Scurgeti si lasati la racit.
Intre timp, ungeti cu unt un vas termorezistent sau tapetati cu folie de aluminiu o tava si ungeti-o cu putin ulei.

Puneti la mijlocul fiecarui fileu, cateva buchetele de broccoli (optional) si / sau cateva fire de patrunjel verde; incadrati cu fasii de ardei si bastonase de morcov.
Rulati, prindeti cu scobitori si asezati-le usor distantate in vas.

Repartizati peste rulouri 2- 3 bucatele de unt sau stropiti cu putin ulei si asezati cate o felie de lamaie.
Dati la cuptorul preancalzit la 180 grade pentru circa 20- 25 min sau pana ce pestele este facut.
Serviti cat este cald, alaturi de garnitura preferata sau un sos potrivit pentru peste.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.