Rulouri de Peste cu Legume, la Cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 fileuri de peste
  • -1 morcov
  • -1/2 ardei gras, rosu
  • -4 buchetele de broccoli, optional
  • -cateva ramurele de patrunjel verde
  • -felii de lamaie
  • -sare
  • -piper
  • -ulei
  • -unt / ulei (in post)

Mod de preparare

Spalati fileurile de peste, uscati, stropiti cu putin ulei, condimentati cu sare, piper pe ambele parti si dati deoparte.

Taiati morcovul bastonase, ardeiul julien si desfaceti in buchetele broccoli. Puneti la fiert, separat, in apa usor sarata. Scurgeti si lasati la racit.
Intre timp, ungeti cu unt un vas termorezistent sau tapetati cu folie de aluminiu o tava si ungeti-o cu putin ulei.

Puneti la mijlocul fiecarui fileu, cateva buchetele de broccoli (optional) si / sau cateva fire de patrunjel verde; incadrati cu fasii de ardei si bastonase de morcov.
Rulati, prindeti cu scobitori si asezati-le usor distantate in vas.

Repartizati peste rulouri 2- 3 bucatele de unt sau stropiti cu putin ulei si asezati cate o felie de lamaie.
Dati la cuptorul preancalzit la 180 grade pentru circa 20- 25 min sau pana ce pestele este facut.
Serviti cat este cald, alaturi de garnitura preferata sau un sos potrivit pentru peste.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Branzoici

Cand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...

Branzoici
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti