Peste spada `alla pizzaiola`

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane:
  • 4 felii de peste spada(congelat sau proaspat)
  • 40 grcapere
  • 1/2 pahar de ulei de masline
  • 2 linguri( rase) de oregan
  • 2 rosii coapte bine
  • 20 masline fara samburi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pun bucatile de peste intr-un castron iar peste ele turnam uleiul amestecat cu o lingura de oregan si le lasam 15 minute la marinat.Intre timp, taiem caperele marunt ,rosile felii(cubulete) .Se scot bucatile de peste din ulei si se rumenesc in tigaie de teflon(fara ulei),la foc mai mare,5 minute pe fiecare parte iar apoi le punem pe o farfurie.In tigaie punem 3 linguri din uleiul pus la marinat(pe care il strecuram),punem pestele,rosile,caperele si maslinele.Se presara cu restul de oregan si se coace la foc potrivit 8-10 minute.

Se poate face aceasi reteta si cu ton congelat,taiat felii.

Socată reţeta bunicii

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Parteneri
Bucataras.RO

Cotlet de porc cu fenicul si orez Thai

Desi suntem in perioada postului Pastelui,unii dintre noi printre care ma numar si eu,nu reusim neaparat sa respectam acest...

Cotlet de porc cu fenicul si orez Thai
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri