Peste in Sos Picant

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Peste 1 kg
  • Pasta de tomate 4 linguri
  • Faina 100 g
  • foi de dafin 3 buc
  • piper boabe 10 buc
  • Boia ardei iute 1 lingurite
  • sare si piper 5 g

Mod de preparare

Curatam pestele, il portionam si il dam prin faina.
Punem o tigaie pe foc, adaugam ulei si lasam sa se incinga bine. Adaugam bucatile de peste si le prajim bine.

Separat, intr-o cratita, adaugam toate condimentele si cateva linguri de ulei din tigaia in care am prajit pestele si punem pe foc cateva minute.
Adaugam pasta de tomate si un pahar sau doua de apa calduta. In functie de cat de gros dorim sosul.

Lasam sa dea intr-un clocot.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Desert biscuiti cu smantana fermentata

Cand eram copii mamaia ne facea niste biscuiti, le ziceam braduleti, presara deasupra zahar tos. Stiu ca aveau in compozitie...

Desert biscuiti cu smantana fermentata
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.