Curatam pestele, il portionam si il dam prin faina.
Punem o tigaie pe foc, adaugam ulei si lasam sa se incinga bine. Adaugam bucatile de peste si le prajim bine.
Separat, intr-o cratita, adaugam toate condimentele si cateva linguri de ulei din tigaia in care am prajit pestele si punem pe foc cateva minute.
Adaugam pasta de tomate si un pahar sau doua de apa calduta. In functie de cat de gros dorim sosul.
Lasam sa dea intr-un clocot.
Cand eram copii mamaia ne facea niste biscuiti, le ziceam braduleti, presara deasupra zahar tos. Stiu ca aveau in compozitie...
Desert biscuiti cu smantana fermentataAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.