Fierbeti ouale tari in apa sarata, curatati de coaja, taiati cubulete si dati deoparte. Spalati fileurile de peste, uscati, condimentati cu sare, piper pe ambele parti si puneti-le intr-un vas termorezistent uns cu unt.
Separat, caliti faina in untul incins, stingeti cu lapte si amestecati continuu, la foc mic, pana incepe sa se ingroasa, devine omogen si cremos. Inglobati ouale, lingura suplimentara de unt, nucsoara si cascavalul ras, dupa gust, condimentati cu sare, piper si lasati la foc mic, amestecand, inca 2 min sau pana ce cascavalul este topit.
Turnati sosul, acoperind fileurile de peste din tava si dati la cuptorul incins pentru circa 20 min, la 190 grade. La jumatatea intervalului, presarati uniform cascaval ras si lasati in cuptor pana ce pestele este facut si cascavalul topit, prinde o crusta frumos aurita.
Serviti cat este cald, simplu, presarat cu patrunjel verde tocat marunt, langa o salata de cruditati sau alaturand o garnitura de cartofi ori orez.
Perfecte pentru o gustarica sau pentru pachetelul de la scoala!
Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian StyleEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj