Peste in Sos Chinezesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - peste (macrou/ton/merlucius)
  • - sos de soia
  • - 1-2 ceapa verde
  • - 1/2 lamaie

Mod de preparare

- se prajeste pestele

Preparare sos:
- sosul de soia se amesteca cu zeama de lamaie (sa nu predomine gustul sosului de soia sau lamaie, sa fie cat de cat egale la gust)
- se adauga la sos ceapa verde taiata bucatele

- se toarna sosul peste peste, pana ce devine usor inabusit
Nu am precizat sare intrucat sosul de soia este foarte sarat.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.