Peste in Crusta, la Cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 bucati file de peste a 350 g fiecare
  • -salvie
  • -rozmarin
  • -usturoi, optional
  • -sare
  • -piper boabe
  • -pesmet
  • -ulei
  • -lamaie

Mod de preparare

Zdrobiti impreuna sarea, piperul boabe cu salvia, rozmarinul si usturoiul (optional), intr-un mojar.
Condimentati cu acest amestec fileurile de peste, pe ambele fete, stropite in prealabil cu foarte putin ulei. Treceti-le apoi, prin pesmet.

Asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau un vas termorezistent si picurati peste fiecare cate 1 lingura de ulei. Dati la cuptorul preancalzit la 200 grade, pentru 20- 25 min, la foc potrivit sau pana ce pestele este facut si se formeaza deasupra o crusta frumos rumenita.

Serviti cald, simplu cu felii de lamaie sau alaturi de o salata de legume.
Crocant la exterior si foarte fraged la interior. Rapid si gustos.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta cu carne de miel si Tan-Tan marocan

Cred ca v-am bagat in ceata:)) Tan tan este de fapt un oras din Maroc, iar acest amestec de mirodenii ii poarta numele. Este...

Placinta cu carne de miel si Tan-Tan marocan
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj