Peste File cu Sos de Cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • file de peste 2 buc (eu am pus pangasius, merge bine si codul)
  • 100 gr cascaval ras
  • o l-ta de mustar
  • 2 l-ri smantana
  • sare
  • piper
  • 1- 2 rosii taiate felii subtiri sau 2 l-ri rosii din conserva
  • cateva frunze de busuioc proaspat sau uscat
  • lamaie

Mod de preparare

Se amesteca cascavalul cu mustarul si smantana, sare si piper. Se pune in vas 1/2 din sos, un file, sare si piper peste peste, rosii felii si busuioc, deasupra al 2-lea file si restul de sos. Se stropeste si cu suc de lamaie. Se da la cuptor cu folie de aluminiu 15 min si inca 10 fara folie, la foc moderat.
Se serveste cu garnitiura preferata dar va recomand salata de orez cu lamaie (orez fiert, se amesteca fierbinte cu ulei de masline, zeama de lamaie, sare, piper, oregano/busuioc, putin sos de soia ....) sau salata verde cu lamaie.

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Galuste cu prune

Este reteta mamei mele: e foarte usoara si expeditiva.

Galuste cu prune
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.