Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei, cand se face sticloasa se pune 1 cana de apa, lasam 10 min, apoi taiem pestele intreg fara cap si coada, in bucatele de lungimea 3 degete (latimea a 3 degete unul langa altul) si il punem peste ceapa.
Apoi adaugam, morcovul si ardeiul taiate bucatele mici si 2 cani de apa, sare, vegeta, piper si foi de dafin. Lasam sa scada apa, apoi mai adaugam 3 cani. Cand a scazut si apa asta, punem bulionul si 1 cana cu apa!
Cand a scazut apa e gata!
Recomand cu incredere! Oasele mari din peste se vad si le puteti elimina cand mancati!
Pofta buna!
Cand eram copii mamaia ne facea niste biscuiti, le ziceam braduleti, presara deasupra zahar tos. Stiu ca aveau in compozitie...
Desert biscuiti cu smantana fermentataAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.