Pastrav cu piper verde la cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 pastravi(a 500 gr fiecare)
  • - 100 g unt
  • - 1 lingura piper verde
  • - 5 linguri ulei masline
  • - 1 lingura suc lamaie
  • - sare, boia
  • - faina

Mod de preparare

Pastravii se freaca cu sare si se lasa 30 minute.

Intr-un bol se sfarma piperul verde boabe. Se adauga untul topit, sucul de lamaie si uleiul. Se pune sosul intr-o tava si se misca tava ca sa fie bine acoperita.

Se dau pastravii prin faina si apoi se dau prin sosul din tava, sa fie bine acoperiti. Se mai presara putina boia deasupra.

Am mai pus in tava 50 ml apa. Am dat la cuptor 20 minute la 190C, timp in care l-am stropit de 4 ori cu sosul din tava.

Am mai lasat 10 minute la 240C.

Am servit cu cartofi natur si mujdei cu smantana:
-2 catei usturoi frecati cu sare+1 legaturica patrunjel tocat+ 200 g. smantana

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.