Pastravii se freaca cu sare si se lasa 30 minute.
Intr-un bol se sfarma piperul verde boabe. Se adauga untul topit, sucul de lamaie si uleiul. Se pune sosul intr-o tava si se misca tava ca sa fie bine acoperita.
Se dau pastravii prin faina si apoi se dau prin sosul din tava, sa fie bine acoperiti. Se mai presara putina boia deasupra.
Am mai pus in tava 50 ml apa. Am dat la cuptor 20 minute la 190C, timp in care l-am stropit de 4 ori cu sosul din tava.
Am mai lasat 10 minute la 240C.
Am servit cu cartofi natur si mujdei cu smantana:
-2 catei usturoi frecati cu sare+1 legaturica patrunjel tocat+ 200 g. smantana
Reteta de aluat este cel de la cornurile bratislava. Diferenta dintre cele doua retete este ca am tinut tava cu cornurile...
Croissante cu branza de vaciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.