Pachetele de foitaj cu peste si spanac

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cercuri aluat foitaj (13 cm diametru)
  • 300 g spanac congelat Edenia
  • 100 g morcovi baby congelati Edenia
  • 4 fileuri de Alaska Pollock Edenia
  • 150 g caşcaval ras fin
  • 2 linguri pesto rosso
  • sare
  • piper cu lămâie
  • 1 legatura de ceapă verde
  • 1 ou
  • 1 căţel de usturoi
  • unt
  • ulei

Mod de preparare

Dezgheţăm produsele congelate.

Se toaca cepele verzi şi căţelul de usturoi şi se călesc în puţin ulei. Se adaugă spanacul şi se adaugă puţină apă sau supă de legume. Se lasă la foc mic până scade lichidul. Se potriveşte gustul cu sare.

Fileurile de peşte se presară cu sare şi piper cu lămâie, apoi se rumenesc în unt. Se scot pe şervete de hârtie, se răcesc, apoi se mărunţesc.

Pe fiecare foaie de aluat se pun în mijloc un strat de caşcaval, apoi spanac, pesto, rondele de morcovi şi peşte, apoi iar spanac şi caşcaval. Marginile se ung cu albuş de ou, iar deasupra şe aşează fâşii de aluat. Se unesc marginile cu o furculiţă, iar apoi se unge foitajul cu gălbenuş.

Se coc pacheţelele la 190 g pentru 15-20 de minute sau până se umflă aluatul şi se rumeneşte.

Se pot servi şi calde şi reci.

Poftă bună!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.