Am taiat fiecare file de peste in jumatate (pe latime), apoi l-am dat prin faina si l-am prajit cate 1 minut (pt. fiecare bucata) in uleiul de susan, dupa care l-am condimentat.
Am taiat legumele (aici va lasati imaginatia sa lucreze), le am condimentat si am inceput "asamblarea"
Pentru fiecare pachetel, am pus in tava hartie de copt, am asezat un strat de legume, apoi 2 bucati file de peste si iar un strat de legume. Am adaugat si 2 linguri de ulei si am impachetat pachetelul ca atunci cand cumperi o prajitura de la cofetarie (stiti modelul, nu-i asa?!?).
Am dat pachetelele surpriza la cuptorul incins, pentru 30 minute. Cand au fost gata, am desfacut pachetelele, am presarat seminte de susan, am stors putina zeama de lime, am asezat pe farfurie si am savurat (Se pot servi si direct de pe hartie. Insa daca alegeti sa o indepartati, luati cu grija pestele, e fraged si se poate rupe)
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.