Macrou la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg macrou
  • 2 morcovi
  • 300g telina radacina
  • 3 cepe
  • 1 pahar vin alb(200ml)
  • piper boabe, foi dafin
  • ulei
  • 2-3 linguri bulion
  • lamaie, verdeata, condimente pentru peste

Mod de preparare

Pestele se curata , se spala si se sareaza si se condimenteaza cu o ora inainte de preparare.

Ceapa taiata fideluta ,morcovul taiat rondele, telina rasa pe razatoarea mare se calesc , se adauga bulionul, vinul, piperul, foile de dafin si zeama de la o jumatate de lamaie. Se fierb toate cam 10 min.

Legumele astfel calite rastoarna intr-o tava, se aseaza pestele deasupra si se da la cuptor timp de 30 min la foc potrivit.Se serveste cald presarat cu patrunjel si rondele de lamaie.


Este o mancare usoara ,iar combinatia legumelor cu pestele aduce un gust intens.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Muffins cu visine

Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...

Muffins cu visine
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti