Peştii se curăţă, se spală şi se taie bucăţi.
Se pun bucăţile într-un castron termorezistent.
Usturoiul se taie feliuţe, roşiile bucăţele mici , feliile de lămâie la fel şi se pun peste peşte.
Se condimentează cu sare şi piper, se presară mărar tocat ,se acoperă cu apă şi se dă vasul la cuptor.
Peştele se întoarce o singură dată.
Se lasă la cuptor până scade lichidul şi peştele se rumeneşte frumos.
Poftă bună!
O iubesc pur si simplu...este o mancare incantatoare pe care o recomand cu toata inima, sanatoasa si fff gustoasa!
Mancare de linte cu legumeO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura