Dorada pe pat de cartofi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati dorada
  • 5 cartofi medii
  • 2 rosii
  • 150 ml vin alb
  • sos de soia
  • ghimbir macinat, busuioc, sare, piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se curata pestele se lasa asa intreg si se condimenteaza cu sare ,piper,ghimbir si busuioc. Se taie cartofii si rosiile rondele si se condimenteaza si ei cu delikat, piper.

Se pune intr-o tava ulei de masline se aseaza cartofii taiati rondele apoi se pune dorada si peste ea se pun feliile de rosii.

Se pune pune putin sos de soia deasupra se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 15 minute, apoi se scoate si se adauga vinul, se mai lasa inca 15 minute la cuptor la foc mediu tot acoperit cu folia.

In ultimele 5 minute se scoate folia si se mai lasa putin in cuptor.
Se poate servi cu sos de iaurt cu usturoi si verdeata.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.